четвъртък, 22 август 2013 г.

Видеонаблюдение "на живо" от Варна


"Венерджи Консулт"ЕООД предоставя възможността да "погледнете на живо" във Варна чрез системи за видеонаблюдение, монтирани натериторията на град Варна и в офиса на компанията. За да стане възможно това е необходимо да се разрешат ActiveX приложенията на IE, и след което да се инсталира едно приложение, което системата ни предоставя.
За демонстриране на качествата и възможностите на новата серия IP камери. , предлагаме на нашите клиенти видят следните линкове :Варненски залив - 2 MPx камера, предлагаща панорамна гледка на град Варна, IP Camera - AMP-J802-WS и IP Camera - AMP-J012-WS. Потребителско име : demo , парола: demo. Камерите са монтирани в офиса на "Венерджи Консулт" - Умна къща.
Софтуера на камерите работи само с Internet Explorer с AxtiveX приложенията, поради което е необходимо първоначално да разрешите тези приложения в IE->Tools->Internet Options->Security->Custom Level->ActiveX Controls and Plug-ins = Enable .
За демонстрация на система за видеонаблюдение със DVR-устройство може да погледнете : Система с DVR - TRX-9116 . За целта е необходимо да влезете с Internet Explorer и да въдедете потребителското име : demo , парола : demo. Отметнете "Connect all video (Main Stream)", за да се отворят веднага изображенията от камерите.
Предимствата на IP камерите :
- ниска цена - за малки обекти, от порядъка на 2-3 камери, не е необходимо да закупувате компютър или видеорекордер, камерата ще записва на всеки компютър свързан с Интернет ;
- лесна инсталация - необходимо е само да ги свържете към захранващата мрежа с приложения в комплекта адаптор ( за камерите, които не са безжични, т.е. wifi, е необходимо да се свържат към мрежата с кабел ) ;
- предлагаме IP камери, както за вътрешен, така и за външен монтаж ( влагоизолирани ) ;
- моторизирано наблюдение ( при някои модели ) - възможно е оператора да завърта камерата в диапазон - хоризонтално 0-270° и вертикално 0-90°. Така се покрива голям диапазон за наблюдение, без да е неоходимо инсталиране на други камери.
- talkback функция - с вградения микрофон и високоговорител можете да общувате с наблюдаваните ( само за някои модели ) ;
- управление на консуматор през интерфейса на камерата - вградено маломощно реле, което може да задейства контактор ;
- възможности за изпращане на снимки на имейл и по FTP сървър при наличие на алармено събитие ( движение, задействане на датчик ) ;
- възможност за запис в определен часови интервал ;
- без необходимост от компютър в помещението, където е монтирана. Необходимо е само връзка към Интернет и рутер.
- CMS софтуер за наблюдение на 36 камери едновременно .
Усилията на "Венерджи Консулт" са насочени към запълване на нишата от евтини решения за всеки дом, офис или сграда. Големият интерес към тези наши продукти ни показва, че сме на прав път.
Очаквайте скоро и други камери "на живо" монтирани във Варна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар