петък, 23 август 2013 г.

Алармена система с GSM комуникатор

УМНА КЪЩА • АВТОМАТИЗАЦИЯ НА СГРАДИ
Системите за сигурност в последните години станаха неразделна част от нашия бит. Налагащата се напоследък нова тенденция в изграждането на алармени системи - алармите с GSM дайлер, или с GSM комуникатор, разширява функциите на стандартните аларми.
"Венерджи Консулт" предлага на своите клиенти една нова технология за охранителна система - алармена система с GSM комуникатор. Това означа, че при възникване на алармено събитие, представената алармена система ще предупреди собственика с позвъняване или sms. Много удобен начин за осигуряване на вашето спокойствие докато сте на почивка или на работа. Това преимущество фактически дублира дейността на сигнално-охранителните фирми и за малки и незначителни обекти и спестява средства.
Предлагаме на нашите клиенти напълно комплектована алармена система с GSM дайлер от нов клас. Възможностите й са - работа като алармена централа с един стандартен (жичен) датчик и 16 безжични (wireless), позвъняване или изпращане на sms при алармено събитие, уведомяване със съобщение за отпаднало захранване (вградената батерия издържа до 3 часа), вкл/изкл чрез позвъняване или чрез дистанционно управление. Тези функции я правят особено подходяща за охрана на селски къщи и дворове, пчелини, овощни градини и стопански дворове. Подходящо комбинираните датчици - обемни, магнитни и инфрачервени бариери, могат да затруднят сериозно престъпните намерения на недоброжелателя.
Аламената система е малка и компактна и работи със СИМ-карти от всички оператори. Настройката става с няколко кратки съобщения, които изпраща "главния номер". При регистриране на алармено събитие тя може да позвъни или изпрати sms до 6 различни номера. Предимство е, че може да работи и на акумулатор (там където няма захр. напрежение - пчелини и градини). Предвидена е и защита при спадане на напрежението на акумулатора - ще бъдете предупредени с sms.
Алармената система с GSM дайлер е едно евтино решение с много възможностти. Окомплектована е с безжичен магнитен сензор, батерия, захранващ адаптор и сирена, дистанционо управление с паник бутон, достатъчен набор компоненти, необходими за една малка офис или домашна алармена централа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар