сряда, 28 август 2013 г.

IP камери за наблюдение на паркомясто

Паркомясто под охрана

IP камерата ще осигури вашето спокойствие и надеждност
Нашумялата напоследък технология на IP камерите - камерите с web базиран софтуер, предлагат нови възможности, една от които е наблюдение на паркомястото. Високото качество на ниска цена, възможността да "снимат" в пълен мрак, безжичната връзка към вашия рутер и възможността за запазване на изображението на произволен включен компютър към Интернет, не на последно място и достъпната цена, правят качествата на IP камерите незаменими за наблюдение и охрана на обекти. Единственото, което Ви е необходимо, е достъп до Интернет и захранване от мрежата. В комплекта си камерите включват захранващ адаптор, като не е необходимо закупуването му. Идеална за целта е IP камерата модел APM-J602-WS. За демонстрация на качествата й "на живо" може да използвате следния линк : http://www.venergyconsult.com/ip-kameri-za-nablyudenie-na-parkomyasto , user: demo , pass: demo. Камерата работи с повечето браузъри, но ако използвате IE е необходимо да разрешите ActiveX приложенията му.
IP камерата ще охранява обекта 24 часа в денонощието безуморно. Единствено са необходими няколко условия за свързването и настройката й - захранващо напрежение наблизо, достъпна wifi мрежа ( от домашния интернет, и ако е възможно статичен IP адрес. Последният не е задължителен, тъй като се предлагат напълно например ), безплатно към софтуера на камерата възможности за пренасочване на вашия динамичен IP адрес към сайтове, които ще го препратят към вашата IP камера, без да е необходимо да заплащате за статичен IP адрес.
Венерджи Консулт
IP камерата вижда и нощем при пълен мрак
Ползите и предимствата от такава инсталация са много - наблюдение на тясна област от пространството непрекъснато, запис при възникване на движение ( нарушител ), архивиране на записите, непрекъснато наблюдение по всяко време от всяко място с компютър ( мобилен или стационарен ), със смартфон или с таблет. Това внася допълнително на собственика на паркомястото, когато е на почивка или извън града или в командировка, да погледне както се случва с ценната му движима собственост. Не случайно хората, които дълго време отсъстват от дома - постоянно пътуващи по работа, моряци, или такива, които не живеят наблизо да наблюдават автомобила, гаража или къщата си.
Инсталацията се прави първоначално при пуска и после не е необходима настройка за наблюдение. Условие е да има постоянно свързан кабелен Интернет, което в наши дни като надеждност вече не е проблем. Трафикът, който IP камерата използва за запис и/или наблюдение е около 1 MBit, нещо което всички оператори изпълняват вече.Като надстройка на системата, софтуера, който се предлага от производителя, предлага възможности да се свържат до 9 IP камери едновременно. Te не са задължително да бъдат монтирани на едно и също място ( към един рутер ), а могат да се разположат на различни места, стига да има постоянен достъп до интернет. Комбинирани с други типове IP камери, ще прави системата мултифункционална, тъй като могат да се наблюдават различни обекти едновременно - гаража, паркомястото в града, вилата на село и ако искате и входното антре вкъщи.
Но предлаганата от нас IP камера APM-J602-WS се явява като безспорен лидер за наблюдение на паркомястото, входната врата или гаража.
Създадена с цел да вижда надалеч - до около 40-50 м през нощта, благодарение на монтираните мощтни инфрачервени светодиоди, функционалността й на предложената цена е изключително конкурентно способна. Като пример : инсталирана на балкон на 4-ти етаж спокойно може да наблюдава 2-3 паркоместа, което е изключително подходящо в съвременните градски условия.
Венерджи Консулт предлага не само да закупите, а и да инсталира и настрои системата за осигуряване на вашето спокойствие и надеждност на движимите ви вещи в несигурните времена, които живеем напоследък.
http://www.venergyconsult.com/ip-kameri-za-nablyudenie-na-parkomyasto

Няма коментари:

Публикуване на коментар