сряда, 11 септември 2013 г.

10 причини да си вземете система за сигурност

Решението за вземане на система за сигурност за голяма част няма да е леко. Въпреки милсълта, че „ на мен няма да ми се случи ”, инцидентът се случва веднъж и загубите са големи. Екипа на Венерджи Консулт ЕООД Ви предоставя 10 причини за инсталация на система за сигурност.
  • Осигуряване на необходимото спокойствие приотсъствие от апартамента. При заминаването на почивка семейството е принудено да остави апартамента без надзор. Системата за сигурност ще осигури 24 часова защита, докато Вие си получавате необходимата почивка.
  • Сигурност за Вашите близки. Наличието на система за сигурност ще Ви даде необходимото спокойствие за близките Ви.
  •   Предпазване. Поставянето на стикер на вратата предупреждава крадците за наличието на система за сигурност.
  • Алармиране. Системите за сигурност идват с различно оборудване за външни инсталации, като: сирени, прожектори, датчици, камери и други.
  • Мониторинг. Охранителните системи имат възможност да извършат обаждане до предварително зададен номер. Системите за сигурност се снабдяват с видеонаблюдение. Системата за видеонаблюдение осигурява по висока ефективност при нахлуване на недоброжелател.
  • Контрол от разстояние. Системите за сигурност могат да работят от разстояние. Отдалечения достъп дава възможност на потребителя да може през всяка една точка ( снабдена с интернет ) да погледне какво се случва в домът му.
  •  Доказателство. При нахлуването на недоброжелател често полицейските органи често се затрудняват в откриването на запис от други близки охранителни камери.
  •   Паник бутон. Паник бутона спомага бързата реакция при нахлуване на недоброжелател във Вашето жилище. Лесния и удобен достъп до него намалява времето за реакция на недоброжелателя.
  •  Разделяне на зони. Нощно време се налага някой зони да не попадат  в обсега на охранителната система. Оставянето на неактивни зони при наличието на хора в апартамента увеличава ефективността на охранителната система.
  • Регистрация на човеко потока.  Системите за сигурност изпращат сигнал към охранителната компания, като записват всяко влизане от даден код ( човек оторизиран да пребивава в помещението ).


Поставянето на охранителна система се препоръчва в комбинация с система за видеонаблюдение и система за контрол на достъпа. Системите за контрол на достъпа дават допълнително спокойствие и повишават сигурността за дома. 
http://www.venergyconsult.com/sistemi-za-sigurnost

Няма коментари:

Публикуване на коментар